Contact|

Preventie: De volgende stap

Voorwaarden

25 JAN 2018 | AMSTERDAM

Organisatie

Het initiatief voor het Preventiecongres is van GZDHDSZRG (partner van Uitgeverij SWP en Logacom). Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Paul van der Velpen (voormalig directeur GGD Amsterdam-Amstelland). De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom te Amsterdam.

Datum en plaats

Het Preventiecongres vindt plaats op 25 januari 2018 in congrescentrum de Meervaart te Amsterdam, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam, www.meervaart.nl.

Inschrijvingsvoorwaarden

Deelname aan dit congres bedraagt €295,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

Kortingsregelingen

EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen ruim 10% korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 25 november 2017 online is ingevoerd
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

 

Algemene voorwaarden

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 11 januari 2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 11 januari 2018 en 18 januari 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 18 januari 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

Contactgegevens

Programma
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
 

Overige informatie
Logacom Congressecretariaat, office@logacom.nl

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040

Websites: www.preventiecongres.nl, www.gzndhdszrg.nl, www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom